< Teamoverzicht

Tibor Arends

Even voorstellen

Hoi, mijn naam is Tibor Arends en ik ben 29 jaar. Ik kom uit Alkmaar, waar ik samenwoon met mijn prachtige vriendin en lieve zoontje. Ik ben vroeger als topsporter door het leven gegaan, en naast mijn sport studeerde ik Sport, Management en Ondernemen. De laatste jaren heb ik met veel plezier in de horeca gewerkt, maar het werd tijd voor een nieuwe uitdaging in mijn leven. Daarom ga ik nu met heel veel plezier aan het werk bij Sparkling People!

 

In mijn vrije tijd ben ik sinds kort veel aan het golfen, en houd ik ervan om met mijn gezien en vrienden de hort op te gaan. Met dezelfde drive en mentaliteit die ik altijd in mijn topsport heb gestopt, hoop ik bij Sparkling People een mooie tijd tegemoet te gaan, en voor ieder een passende job te vinden!

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2400 - €2600
Alkmaar

Administratief Medewerker (parttime)

Part-time | MBO, HBO

Voor een leuk bedrijf in Alkmaar zijn wij op zoek naar een parttime Administratief Medewerker. Ben jij klantvriendelijk en kan jij gemakkelijk met verschillende computersystemen werken? Lees deze vacature dan snel verder!

Card Image
€2300 - €2600
Heemskerk

Claimbehandelaar

Fulltime, Part-time | HBO

Voor een mooi bedrijf in Heemskerk zijn wij op zoek naar een Claimbehandelaar, die 24 tot 40 uur per week aan de slag wil! Ben jij een kei in luisteren, samenvatten, doorvragen en ben jij niet voor één gat te vangen? Ben je empathisch en kun je helder communiceren? Lees dan snel verder!

Card Image
€2300 - €2500
Amsterdam

Sales Medewerker

Fulltime | MBO, HBO

Voor een gaaf bedrijf in Amsterdam zijn we op zoek naar een Sales Medewerker! Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en heb jij echt verkopersbloed? Kun jij goed met studenten overweg en ben jij fulltime beschikbaar? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?